Referat fra medlemsmøte 29.1.18

Petter Urdal ønsket velkommen de vel 40 frammøtte. Kveldens tema var foredrag «Hinna Idrettslag 100 år» ved Torbjørn Hinna. Men før foredragsholderen slapp til, ønsket Tom Landa å hilse fra «rivalen» Vaulen fotballklubb, som i følge han var suveren i forhold til Hinna! Og dermed var tonen satt for et muntert og detaljert foredrag. I sin tid var det flere religiøse foreninger på Hinna, men det fantes ingen idrettsforening – før man i 1917 dannet Hinna Idrettslag. Torbjørn foredro med stor sikkerhet utviklingen av idrettslaget, nesten år for pr. Det vil føre for langt her å gjengi utviklingen av idrettslaget. Etter foredraget ble det vist to filmer – fra åpningen av stadion i 1956 og friidrettsbanen i 1958. Uten tvil satte tilhørerne stor pris på foredraget og filmene. De som ønsker den detaljerte gjennomgangen, kan kjøpe boken «Hinna Idrettslag 100 år».

Så fulgte pausen med kaffe og wienerbrød. Deretter orienterte Petter om salg av fastelavensris til inntekt for Hinna sanitetsforening, om salg av årbøkene, og om neste møte 26.2. (årsmøte). Etterpå var det den tradisjonelle utlodningen av nøye innkjøpte Freia sjokolade.

Bente Gro Olsen orienterte om tildelingen av Kongens fortjenestemedalje til Signe Godeseth Figved den 19.2.18. Signe får fortjenestemedaljen for sitt langvarige arbeid i lokalsamfunnets tjeneste, som lærer på Jåtten skole og aktiv deltaker i mange frivillige organisasjoner

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *